مشاوره حقوقی

امروزه با توجه به پیشرفت جامعه افراد جامعه در تعاملات خود ممکن است نیاز به مشاوره تخصصی وکیل را احساس می کنند ٬ البته گذشته از این نیاز جهت جلوگیری از ضایع کردن حقوق افراد الزامی می باشد و با توجه به این امر در بسیاری از کشورهای جهان کلیه امور حقوقی شهروندان از ابتدا توسط وکلا انجام می شود چرا که لزوم استفاده از تجربیات فردی حقوقدان در امور اجتماعی و اقتصادی در آن جوامع کاملاً مشخص و نهادینه شده است.

مشاوره حقوقی یک رفیق خوب در زندگی شما خواهد بود. امروزه با پیشرفت زندگی های صنعتی مسائل و مشکلات بشر نیز به همان نسبت پیشرفت کرده اند ٬ این مشکلات که روزی مشکلات معیشتی و روزمره بوده اند امروزه در شکل های دیگری نمود پیدا کرده است.

قسمت بزرگی از مشکلاتی که هر فرد در طول زندگی قطعاً با آن برخورد خواهد کرد مشکلات حقوقی است. این مشکلات زمینه های مختلفی چون خانوادگی ٬ کسب و کار ٬ عمومی ٬ قرارداد ها ٬ ملکی ٬ ارث ٬ مطالبات و … دارند. هنگامی که یک مشکل حقوقی پیدا می کنید به طور حداقل با توجه به روند بلند مدت رسیدگی شکایت ها در ایران ٬ در حدود شش ماه تا چند سال درگیر پرونده هستید.

این مشکلات ٬ با توجه به پیچیدگی هایی که در خود دارند در بعضی مواقع سایر اعضای خانواده را شاید نیز درگیر خود بکنند.

انواع مشاوره های حقوقی

می توان مشاوره حقوقی را به انواع مختلف تقسیم کرد و در خصوص هری یک از موارد لایحه دفاعیه تنظیم کرد که در زیر به چند نمونه از آن ها اشاره داریم:

  • مشاوره حقوقی در خصوص شرکت ها
  • مشاوره حقوقی در امور خانواده
  • مشاوره حقوقی در امور ملکی
  • مشاوره حقوقی در خصوص ارث
  • مشاوره حقوقی در خصوص مطالبات
  • مشاوره حقوقی در خصوص امور کیفری
  • مشاوره حقوقی در خصوص اجرت المثل
  • مشاوره حقوقی در خصوص نفقه
  • مشاوره حقوقی در خصوص ازدواج مجدد
  • مشاوره حقوقی در خصوص تمکین
  • مشاوره حقوقی در خصوص طلاق توافقی
  • مشاوره حقوقی در خصوص طلاق به درخواست زوج و یا به درخواست زوجه
  • مشاوره حقوقی در خصوص شرایط طلاق در صورت تقاضا به دادخواست زوجه
  • مشاوره حقوقی در خصوص مهریه و شرایط اخذ از همسر
  • مشاوره حقوقی در خصوص تأمین خواسته و توقیف اموال
  • مشاوره حقوقی در خصوص اعسار از پرداخت هزینه دادرسی
  • مشاوره حقوقی در خصوص اعسار از پرداخت مهریه
  • مشاوره حقوقی در خصوص ملاقات فرزند
  • مشاوره حقوقی در خصوص کلاهبرداری و شرایط اثبات آن
  • مشاوره حقوقی در خصوص ضرب و شتم
  • مشاوره حقوقی در خصوص توهین و افترا
  • مشاوره حقوقی در خصوص خیانت در امانت
مشاوره حقوقی شرکتها

هر شرکتی که در ایران ثبت (ثبت شرکت) شده و مرکز اصلی آن در ایران باشد ، ایرانی است. البته بر این اصل استثنائاتی نیز وجود دارد. ثبت شرکت های تجاری از جمله شرکت سهامی خاص ، شرکت سهامی عام ، شرکت با مسئولیت محدود ، شرکت تضامنی ، شرکت مختلط غیر سهامی ، شرکت مختلط سهامی ، شرکت نسبی و شرکت تعاونی می باشد که هر کدام مراحل و مدارک قانونی مختلفی را می طلبد.

امروزه ارائه خدمات مشاوره حقوقی ثبت شرکت آنلاین و خدمات مشاوره حقوقی رایگان موجب تسهیل در امور مشتریان ، صرفه جویی در وقت و پیشبرد اهداف حقوقی و تسریع در تصمیم گیری جهت انتخاب وکیل همچنین کاهش مراجعه متقاضیان به سازمان ها شده است ، ارائه می­شود. مشاوره حقوقی ثبت در قانون و کسب و کار انحلال همان روند ورشکستگی شرکت می ­باشد که در نتیجه موجب تقسیم دارایی ها و اموال شرکت می­شود.

به عنوان مثال می توانیم نمونه از موارد مشاوره حقوقی شرکت ها را انحلال شرکت دانست. در صورت تصمیم شرکایی که بیش از نصف سرمایه شرکت را دارا باشند. نصف شدن سرمایه شرکت به دلیل ضرر های وارد شده به شرکت و درصورتی که یکی از شرکا درخواست انحلال شرکت را بنماید.

فوت یکی از شرکاء ، مواجهه با هر یک از این موارد ، نیاز به یک مشاوره حقوقی دارد تا در موارد خاص انحلال شرکت بدلیل مهاجرت ، اخراج و غیره که در مورد یکی از شرکا اتفاق می افتد ، راهنمایی لازم به عمل آید.

مشاوره حقوقی خانواده

تشکیل خانواده و پایداری آن از مهم ترین مباحث جوامع می باشد و با توجه به قواعد و مقررات حقوق مدنی ، می‌توان خانواده را گروهی دانست که اعضای آن، به دلیل قرابت یا زوجیت، همبستگی حقوقی و اجتماعی یافته‌اند.

مشاوره حقوقی خانواده

این گروه شامل زن ، شوهر و فرزندان آن ‌ها می‌شود که با ریاست شوهر در کنار هم زندگی می ‌کنند. موضوع حقوق خانواده در منابع فقهی و به تبع آن، قانون مدنی ایران ، شامل مباحث مهمی چون نکاح ، انحلال نکاح،  قرابت و نسب است. در این بخش مختصر مطالبی ضروری راجع به دعاوی خانواده گردآوری شده که با مطالعه آن اندکی با اینگونه دعاوی آشنا خواهید شد:

حضانت : در حقوق ، به اقتدار قانونی شخص برای نگهداری و تربیت فرزند ، حق حضانت فرزند گفته می‌­شود. واژه‌ی نگهداری ، ناظر به تأمین نیازهای جسمانی همچون تهیه‌ خوراک و پوشاک ، تربیت ، ناظر به تأمین نیازهای اخلاقی و روحی همچون محبت کردن و تعلیم است ؛ بنابراین شخصی که حضانت را برعهده گرفته ، بدون دخالت در امور مالی و غیرمالی طفل همچون خرید و فروش اموال یا تصمیم در خصوص ازدواج صرفاً باید به مواظبت و نگهداری از او بپردازد.

    طلاق از جانب زوجه

طلاق توافقی : در بعضی کدورت ها میان افراد و زوج ها به میل خود از هم جدا می شوند که به توضیح آن در ادامه می پردازیم. الزامی است که زن و شوهر با شناسنامه و عقد‌نامه به دادگاه  مراجعه کنند و فرم درخواست طلاق را تکمیل و تمامی موضوعات و مسایل همچون سرپرستی فرزند و دیدار با او و همچنین موضوعات مالی چون مهریه ، جهیزیه و نفقه را تعیین کنند.

طلاق : طلاق نقطه مقابل ازدواج می باشد. اتفاق مهم در خانواده ازدواج و طلاق می باشد. طلاق پایان قانونی ازدواج می باشد و معمولاً هنگامی که استحکام رابطه زناشویی از بین رفته و ناسازگاری میان همسران بوجود می آید، اتفاق می افتد. هر چند از نظر اسلام طلاق مکروه بوده و مورد غضب خداوند است.

عسر و حرج : در واقع به هر عملی که شخص را به تنگنا و سختی بیاندازد و انجام یا تحملش برای وی سخت و دشوار باشد عسر و حرج می‌گویند که نمونه بارز آن عسر و حرج (مشقت و سختی) زن در زندگی مشترک است که در صورت اثبات در دادگاه ، منجر به صدور حکم طلاق می‌شود.

مهریه : مهریه مالی است که قابلیت تملک داشته باشد و در عقد نکاح ، مرد تعهد می کند که به زوجه بپردازد.

    نامزدی

    نفقه فرزندان : تامین نفقه اولاد به عهده پدر است و در صورتی که پدر فوت کرده باشد یا قادر به پرداخت نفقه فرزندان نباشد، پرداخت نفقه به عهده پدربزرگ خواهد بود و در صورتی که جد پدری هم زنده نباشد یا نتواند نفقه بپردازد، تامین هزینه‌ها به عهده مادر خواهد بود و در صورتی که مادر هم نباشد یا خودش مشکلات معیشتی داشته باشد، به عهده اجداد پدری و اجداد مادر یعنی مادربزرگ پدری یا مادربزرگ مادری خواهد بود

   نفقه : شوهر باید نفقه زن را پرداخت کند و نفقه عبارت است از همه نیازهای متعارف زن که لباس ، اثاث و لوازم منزل ، و هزینه درمانی و خورد و خوراک و مسکن که زن آن ها را به واسطه احتیاج خود به آن ‌ها نیاز دارد یا این که به واسطه مریضی یا کمبود در زندگی به آن ‌ها احتیاج پیدا خواهد کرد.

وکیل املاک – ملکی

با توجه به پیشرفت بشر و روابط تجاری و معاملات روز افزون بین مردمان جامعه و نیاز آنان به املاک و مستغلات و گسترش رشته حقوق و پیچیدگی هایی که دعاوی حقوقی و کیفری در زمینه املاک موجود است. لذا این امر لازم و ضروری است که دعاوی ملکی توسط وکلای مجربی که در امور ملکی تخصص و تجربه لازم را داشته و تخصص کافی در رویه های قضایی و پرونده های مختلف را داشته است ، انجام پذیرد.

مشاور حقوقی
انواع دعاوی ملکی

انواع دعاوی ملکی را می توان به شرح زیر نام برد:

    دعاوی ثبتی :ابطال سند رسمی ، ابطال اجرائیه ثبتی ، ابطال عملیات ثبتی کمیسیون ‌های ثبتی، ابطال نظریه هیئت حل اختلاف اداره ثبت. افراز ملک ، ابطال سند مالکیت معارض ، ابطال معامله معارض ، اجرای ثبت ، توقیف عملیات اجرایی و ابطال عملیات اجرایی ثبت.

    دعاوی حقوقی املاک : الزام به تنظیم سند رسمی ، الزام به فک رهن ، الزام به اخذ پایان کار ، الزام به اخذ صورت‌ مجلس تفکیکی ، ابطال قرارداد. فسخ قرارداد ، کلیه دعاوی موقوفات عام و خاص ، اخذ و مطالبه اجور معوقه ، اخذ و مطالبه اجرت‌المثل. مطالبه سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت ، تخلیه اماکن تجاری مشمول قانون سال ۱۳۵۶. تخلیه اماکن تجاری و مسکونی مشمول قانون سال ۱۳۷۶، تخلیه اماکن مسکونی مشمول قانون سال ۱۳۶۲.

    دعاوی کیفری مرتبط با املاک : کلاه‌ برداری در زمینه معاملات املاک ، جعل اسناد ملکی ، استفاده از سند مجعول ، خیانت ‌در امانت ، فروش مال غیر. انتقال منافع ملک غیر، تبانی در معاملات دولتی ، معامله معارض ، تغییر کاربری اراضی کشاورزی. خرد کردن اراضی و ورود غیرمجاز به ملک غیر.

وکیل خانواده و ارث

دعاوی خانواده آن طور که بنظر می رسند ، ساده نیستند و ‌دارای پیچیدگی های بسیار هستند قابل توافق نیستند. در این دعاوی اقدام به موقع و سریع بسیار حائز اهمیت است ، وکیل متخصص خانواده می تواند در اسرع وقت پیچیده ترین پرونده های خانواده را حل و فصل نماید.

وکیل وصول مطالبات

وصول طلب یا مطالبه وجه دعوای حقوقی است و کلیه دعاوی حقوقی ازطریق نگارش دادخواست که فرم مخصوصی است انجام پذیر است. تنطیم دادخواست اهمیت فوق العاده ای دارد و همچنین تشخص نوع دعوا در سرنوشت پرونده بسیار موثر است. مطالبه وجه دعوای مالی ، مستلزم پرداخت کامل هزینه دادرسی از سوی موکل می باشد.

مشاوره حقوقی رایگان قوه قضاییه

وقتی این مشکلات شروع می شوند زمان پایان آن ها واقعا معلوم نیست ، افراد در مدت وجود مشکلات حقوقی علاوه بر هزینه های جاری به شدت هزینه های روحی و روانی را بر افراد تحمیل می کند. این هزینه ها در صورت ادامه پیدا کردن مشکل های حقوقی بسیار پز هزینه خواهد بود.

ریشه اکثر این مشکلات را باید در عدم شناخت افراد نسبت به مسائل حقوقی دانست. با توجه به گستره بالایی قوانین و همچنین تغییرات آن ها واقعاً افراد نباید از خود این توقع را داشته باشند که بتوانند در این زمینه اطلاعات به روز و کافی داشته باشند.

داشتن یک مشاوره حقوقی در کنار خود قطعا می تواند کیفیت زندگی شما را بهبود ببخشد و هزینه های جاری زندگیتان را کاهش بدهد.

مشاوره حقوقی وکیل کیفری

از آنجایی که بشر همیشه به فکر پیشرفت و تعالی است و از هر راه و روشی برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کند ، این ویژگی ها او را به موجودی کمال طلب مبدل ساخته است که هیچگاه به چیزهای کم قانع نیست ، البته در صورت عدم قناعت به صورت منفی یعنی در حالتی که فرد برای رسیدن به حق و حقوق بیشتر حقوق دیگران را پایمال کند ، وقوع جرم در نقطه ای از جهان اجتناب ناپذیر است.

مشاوره های رایگان می توانند شما را آگاه تر در تصمیم گیری های حیاتی یاری بدهند در این مشاوره ها شما اطلاعات دست اول و روشنی دریافت می کنید که اصلاً در جای دیگری آن را پیدا نمی کنید. این اطلاعات خیلی معتبر تر از اطلاعات آشفته اینترنتی هستند پس در خصوص مشاوره های حقوقی رایگان تعلل نکنید و از این امکان رایگان مهیا شده استفاده کامل را ببرید.

وکیل ها راه درآمد خود را طریق محبوب شدن و ارائه خدمات دریافت می کنند ، آن ها بر خلاف بعضی از اصناف که قبل از اینکه کاری صورت بگیرد هزینه ای دریافت می کنند.

تمامی امور حقوقی و کیفری و خانواده توسط گروهی متخصص از وکلای پایه یک دادگستری به صورت مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری به شما ارائه می گردد. فایده این امر جلوگیری از ورود ضرر و آسیب های جبران ناپذیر برای شما می باشد لذا قبل از هر اقدامی از طریق شماره گیری های تلفن های همراه و ثابت با اطمینان در مسیر زندگی قدم بردارید.

ضرورت مشاوره حقوقی

امروزه مشاوره حقوقی های مختلفی ایجاد شده است برای مثال مرکز های مختلف به ارائه مشاوره های تلفنی ، اینترنتی و حضوری می پردازند. اگر مسئله شما قبل از تصمیم گیری است و همچنین موردی که در آن می خواهید تصمیم بگیرید آنقدر بزرگ نیست مشاوره های تلفنی به شما پیشنهاد می گردند ، استفاده از مشاوره های حضوری بیشتر برای مواقعی است که اتفاق ویژه ای برای شما افتاده باشد و یا توانایی توضیح و ارائه سند های مختلف را پشت تلفن نداشته باشید پس بهتر است با یک تماس کوچک تقاضای مشاوره حضوری بکنید.

در کل افراد ، قبل از انجام هر امری که در آن احتمال بروز مشکلات یا کلاهبرداری و از این قبیل مواردی چون طلاق ، معاملات ، تجارت می رود ، با مشاوره حقوقی و یا وکیل حقوقی مشورت های لازم را به عمل می آورند.

پیشگیری از وقوع مشکلات حقوقی قبل از هر اقدام و یا ثبت شکایات و دادخواست ها توسط طرفین. جلوگیری از وقوع مسائل و موارد احتمالی ناشی از مشکلات بوجود آمده ، که قابل حل می باشند.

فهرست